
בצלצל ירוק
הבצל הינו אחד מהמזונות היעילים ביותר לעורקים והבריאים ביותר לכלי הדם ,תרכובות הגופרית החריפות והמדמיעות של הבצל חשובות לדילול הדם ולהעלאת הכולסטרול הטוב (HDL). הבצל מכיל קוורציטין – נוגד חמצון הפועל בעיקר כנוגד דלקות
אכילת בצל תורמת גם להורדת לחץ הדם, מה שמעצים את עמידות הדפנות וגמישותן. עם זאת, מחקר שנערך ביפן, הראה כי ההשפעה החיובית של הבצל על לחץ הדם נעלמת עם הרתחתו. הבצל יעיל בהורדת רמות הסוכר אצל חולי סוכרת
איכויות | חריף חמים
איברי מטרה | ריאות וקיבה
קבוצה | משחררי חיצון חריפים חמימים
משחרר חיצון ומעורר הזעה למצבי רוח קור | לשלבים מוקדמים | תחושות ראשוניות של כאבי שרירים צוואר אי נוחות תחושה כללית ירודה ,רגע לפני
משחרר יאנג ומפזר קור
קור שתוקע יאנג צי גודש אפי ולחץ בבטן
מסלק רעילות ומפזר גושים
חומרים פעילים
ALLICIN,ALLYL SULFIDE,
VITAMINS A,B1,B2,C
PALMITIC ACID,STEARIC ACID ,ARACHIDIC ACID,OLEIC ACID,LINOLEIC ACID
פעילות | שפעת קלה ,מאסטיטיס אקוטי (עם גנגר),אפקט אנטי מיקרוביאלי דיפטריה סטפילוקוקוס,סטפטוקוקוס,שיגלה
זהירות | במצבי הזעה מרובה
[vc_row][vc_column][vc_btn title="לרכישת מוצר" shape="round" color="success" size="lg"][/vc_column][/vc_row]